Alle vestigingen James Autoservice worden ook Moobi Center

Alle vestigingen James Autoservice worden ook Moobi Center

Een laadpaal en feloranje parkeervakken markeren het Moobi Center.

De Belgische aanbieder van ‘oplossingen en producten voor toekomstige mobiliteit’ Moobi werkt vanaf nu samen met James Autoservice. Moobi is gespecialiseerd in onderhoud en service van volledig elektrische en hybride voertuigen en deelt die kennis met aangesloten JAMES-vestigingen.

James Autoservice Jan Pels in Woerden is de eerste vestiging van James die herkenbaar is als Moobi Center. Een laadpaal en twee feloranje laadparkeervakken voor de deur maken de samenwerking direct zichtbaar. Nog dit jaar zorgt Moobi ervoor dat alle filialen van James Autoservice in Nederland zijn uitgerust als Moobi Center.

Informatie elektrisch rijden

Niet alleen buiten is de aanwezigheid van Moobi zichtbaar. In de filialen staat een touchscreen showwand met informatie over elektrisch rijden en opladen. Behalve voor onderhoud en reparatie kan de rijder van een elektrische auto bij het bedrijf terecht voor vragen over of aanschaf van diensten en producten die met elektrisch vervoer te maken hebben. Denk daarbij aan de huur of aanschaf van een eigen laadpunt.

Begin landelijke uitrol Moobi

Moobi Center Ronald Jochems, Roel Keunen en Jan Pels

v.l.n.r.: Ronald Jochems, Roel Keunen en Jan Pels

“De opening van ons eerste Moobi Center in Woerden markeert het begin van een landelijke uitrol. Nog dit jaar krijgen de huidige 72 vestigingen een Moobi Center in huis, waarmee wij voorbereid zijn op de toekomst. Ons doel is echter om door te groeien naar honderd vestigingen, zodat we elke rijder van een elektrische auto in Nederland kunnen bedienen met het vakmanschap en de goede service waar JAMES Autoservice bekend staat”, zegt Ronald Jochems, relatiemanager bij JAMES Autoservice Nederland.

EV-trainingen

Elke James-werkplaats krijgt via Moobi toegang tot trainingen en technische specificaties die nodig zijn voor onderhoud en reparatie aan alle merken elektrische en hybride auto’s. Dat geldt ook voor alle veiligheids- en comfortsystemen aan boord. Daarvoor maakt Moobi rechtstreeks afspraken met autofabrikanten.

Samenwerking met Carver

Ook met nieuwe merken gaat Moobi om tafel, met name omdat deze vaak geen eigen servicepunten hebben. Zo kondigden Carver en Moobi afgelopen week hun partnerschap aan. Met de kanteltechniek van de oer-Carver verschijnt binnenkort een nieuwe, elektrische variant op de markt met een topsnelheid van 45 km/u. De zeventig Moobi Centers worden aflever- en servicepunten voor deze nieuwe Carver die alleen online te koop is. Ook een proefrit maken in een Carver is in de toekomst op deze adressen mogelijk.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top