Dit zijn de finalisten Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020

Auto Ruesink Goor (Goor), Carprof Valentijn (Zaltbommel) en Carteam Uithoorn (Uithoorn) zijn de drie trotse finalisten van de BOVAG verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020. Juryvoorzitter Ferry Smith (ANWB): “De jury heeft een lastige opgave gehad om drie finalisten te selecteren met nét dat beetje extra dat hen tot een voorbeeld kan maken, want er zijn heel veel gewoon goede autobedrijven in Nederland.”

Dit zijn de finalisten Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020

De vakjury die de drie finalisten heeft geselecteerd, bestaat naast de voorzitter uit: Remco de Vette van W&D consultants, Bertus de Vries van Bovemij, Joost Bruins van RDC en Paul de Vries van DCDW. Zij beoordeelden de resultaten van de intensieve bedrijfsscans waar de tien halvefinalisten aan werden onderworpen en de bevindingen van de mystery shoppers die alle bedrijven een bezoekje brachten.

De komende maanden gaan de juryleden de finalisten uitgebreid aan de tand voelen over hun bedrijf, ondernemerschap en toekomstbeeld. Op 8 oktober 2019 tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein binden de finalisten de strijd aan om de eeuwige roem.

Trots op mijn bedrijf – Hans Haarhuis

Trots op mijn bedrijf - Hans Haarhuis

Lees hier wat Hans Haarhuis motiveert

Bovag Onafhankelijke Autobedrijven organiseert deze verkiezing dit jaar voor de dertiende keer. Afgelopen jaar was de titel een prooi voor Auto Haarhuis in Geesteren (Overijssel). Lees hier de ‘Trots op mijn bedrijf’ die we maakten met eigenaar Hans Haarhuis.

Bron: https://www.amt.nl/ondernemen/nieuws/2019/07/dit-zijn-de-finalisten-onafhankelijk-autobedrijf-van-het-jaar-2019-2020-10163244

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top