Smart Badge

Maak kennis met de SmartBadge technologie!

Vanaf komende editie van Auto Prof – AMT Live wordt het voor u nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens uw beursbezoek. Door de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ kunt u op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die u bij binnenkomst ontvangt. 

Na afloop van het bezoek ontvangt u alle informatie van de stands die u gescand heeft direct in uw mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek naar u doorgestuurd. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie u verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kunt u wel relevante informatie verzamelen. 

Met de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ loopt u daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was uw beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met uw badge

Het groene licht gaat aan en u hoort een geluid

2. U ontvangt later op de dag alle verzamelde exposanteninformatie

Uw voordelen

Uw badge is uw virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

U weet perfect welke stands u bezocht heeft. U ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek.

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse heeft getoond.

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u bezocht heeft.