Waarom bezoeken?

Wat is auto prof - AMT Live?

Ben je werkzaam binnen de automotive branche? Dan is Auto Prof – AMT Live de plek om in contact te komen met automotive professionals als autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats. Tijdens dit driedaagse netwerk en kennisevent ligt de focus op actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. Professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche, presenteren zich hier, schudden de handen van relaties en leren alles over thema’s als: Techniek, Werkplaats & Onderhoud, Werk en opleiding en APK. 

Waarom bezoeken?

kennis event

Wil jij je voorbereiden op de toekomst? Ontdek innovaties en trends binnen de branche tijdens de kennissessies. Door de samenwerking met kennispartner AMT wordt geen enkele ontwikkeling gemist. Tijdens de beurs worden er 48 inspirerende kennissessies gegeven door professionals uit de automotive branche. Benieuwd naar het kennisprogramma van de vorige editie? Klik hier om het te bekijken.

Netwerk event

Auto Prof staat al jaren voor een breed scala aan exposanten op de beursvloer. Die diversiteit zorgt uiteindelijk voor een duidelijk totaaloverzicht van de automotive branche. Auto Prof - AMT Live is dé plek om je zakenrelaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.Product demonstraties

Exposanten laten je graag hun nieuwe technieken en innovaties zien. Dit doen zij door levendige productdemonstraties. Bezoek deze vernieuwde editie één van de demopleinen of kennissessies en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en trends binnen je vakgebied."Je ziet altijd weer nieuwe dingen, nieuwe gereedschappen, nieuwe oplossingen en diagnosetechnieken. Ik vind het zeker de moeite waard om hier te komen''.