Waarom bezoeken?

Wat is auto prof - AMT Live?

Auto Prof – AMT Live is een vak- en kennis evenement dat automotive professionals als autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats verbindt. Professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche, presenteren zich hier, schudden de handen van relaties en leren alles over actuele thema’s als: Techniek, Werkplaats & Onderhoud, Werk en opleiding en APK.

Waarom bezoeken?

kennis event

Door de samenwerking met AMT Live ligt de focus van Auto Prof - AMT Live liggen op kennissessies, trainingen en demonstraties. Tijdens de beurs worden er 48 interessante kennissessies gegeven door professionals uit de branche. Bekijk hier het kennisprogramma van de vorige editie.

Netwerk event

Auto Prof staat al jaren voor een breed scala aan exposanten op de beursvloer. Die diversiteit zorgt uiteindelijk voor een duidelijk totaaloverzicht van de Automotive branche.


Product demonstraties

Exposanten tonen u graag de meerwaarde van hun producten en diensten. De levendige productpresentaties, kennissessies en demonstraties zorgen ervoor dat deze beurs bruist.


"Je ziet altijd weer nieuwe dingen, nieuwe gereedschappen, nieuwe oplossingen en diagnosetechnieken. Ik vind het zeker de moeite waard om hier te komen''.