Succesvolle kick-off van eerste nationale Auto Prof – AMT Live

GORINCHEM – De vakbeurs Auto Prof – AMT Live is op dinsdag 1 oktober officieel afgetrapt met een kick-off voor meer dan 50 (potentiële) exposanten. De eerste nationale editie van deze vakbeurs wordt op 11, 12 en 13 februari 2020 georganiseerd door het cluster Automotive & Transport (Easyfairs Nederland) in samenwerking met AMT (Vakmedianet). Tijdens deze ontbijtbijeenkomst heeft Easyfairs het vernieuwde beursconcept gepresenteerd en maakte AMT de kennisthema’s voor 2020 bekend.

De kick-off vond plaats op de compleet vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem: Next Level.

De kick-off vond plaats op de compleet vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem: Next Level. Na een ontbijtbuffet werden de nieuwe beurselementen toegelicht: elektrisch rijden, autonoom rijden, nieuwe technieken, demoroute 2020 en VIP Lounge. Tijdens de aftrap heeft AMT de thema’s voor 2020 bekendgemaakt en het kennisprogramma toegelicht. De thema’s voor komend jaar zijn: APK, slimmer diagnosestellen, duurzaam ondernemerschap en nieuwe technologische ontwikkelingen. “Dit zijn thema’s die erg actueel zijn in de branche. Onder deze hoofdthema’s vallen straks 20 kennissessies van zowel partners als onszelf. Denk aan de nieuwe APK-regelgeving, ADAS-ontwikkelingen maar ook technische fabrieksinformatie en de arbeidsmarkt komen aan bod in één van de vier kennisdomes op Auto Prof – AMT Live”, legde Tom Polman, hoofdredacteur van AMT uit.

Automotive studenten welkom

Ook werd tijdens de aftrap van Auto Prof – AMT Live aangekondigd dat de vakbeurs haar deuren opent voor toekomstige medewerkers. Door onder meer studenten te verwelkomen die een automotive gerelateerde studie volgen, wil de organisatie de branche verder ondersteunen om voldoende vakkundig personeel te behouden of aan te trekken.

Extra (nieuwe) bezoekers werven

“We hopen veel extra bezoekers te verwelkomen voor deze eerste nationale editie van Auto Prof – AMT Live, en dat de nieuwe onderdelen een extra aantrekkingskracht hebben richting ‘nieuwe’ bezoekers. Tijdens de kick-off hebben we onze (potentiele) exposanten meegenomen in de tijdslijn om extra bezoekers aan te trekken. Verder is EasyGo toegelicht, de marketing- en salestool die vanaf 2020 standaard onderdeel is van Auto Prof – AMT Live”, zei Floris Valk, Head of Automotive & Transport van Easyfairs Nederland.

Bij de kick-off waren zowel ingeschreven exposanten als potentiële exposanten.

Reacties van (potentiële) exposanten

Bij de kick-off waren zowel ingeschreven exposanten als potentiële exposanten. Onder de potentiele exposanten was Distrigo. “Het nieuwe beursconcept geeft mij veel vertrouwen in zowel de inhoud als het bezoekersaantal van de beurs”, liet Nicole Evertse namens Distrigo weten. Waeco AirCon Service besloot direct na de kick-off er weer bij te zijn in 2020. “De kick-off was interessant en gaf ons voldoende informatie. We zijn er in 2020 weer bij”, zei Joost Bouwmeister namens Waeco AirCon Service.

Auto Prof – AMT Live 2020 De eerste editie van Auto Prof – AMT Live als nationale vakbeurs is op 11, 12 en 13 februari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top