Wij maken je deelname “Easy”

Hoe wij je deelname "easy" maken?

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Als exposant tijdens Auto Prof – AMT Live dan hoef je je alleen maar bezig te houden met je eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Wat kun je verwachten van de service die Easyfairs jou als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Auto Prof – AMT Live. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens je beursdeelname en daar moet je volle focus op hebben. Daarom neemt de organisatie van Auto Prof – AMT Live zo veel mogelijk voor je uit handen zodat je je kunt richten op je doelstellingen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen door een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar je deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om je stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor en tijdens de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen op een rijtje

Altijd hulp

De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot je beschikking en helpen je graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Perfecte catering

Tijdens je beursdeelname kun je samen met je relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Promotie service

Voorafgaand aan je deelname biedt de organisatie van Auto Prof - AMT Live je verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten zodat je de juiste doelgroep treft tijdens het event.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid voor jou en je relaties op onze parkeerplaats. Parkeren kost €6 per dag.

Bij drukte tijdens de beurs of het event kan het zijn dat het parkeerterrein rondom het pand vol is. In dat geval wordt je vanaf de snelweg naar het Lingebos geleid waar de auto’s tegen hetzelfde tarief geparkeerd worden. Vanaf het Lingebos kun je kosteloos met een pendelbus naar de Evenementenhal.

Complete stands

Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Gratis uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.