Waarom deelnemen

Wat is auto prof - amt live?

Auto Prof – AMT Live is een nationaal vak- en kennis event dat automotive professionals als autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats verbindt. Professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche, presenteren zich hier, schudden de handen van relaties en leren alles over actuele thema’s als: Techniek, Werkplaats & Onderhoud, Werk en opleiding en APK. 

EEN COMPLEET EVENT ONDER ÉÉN DAK

Auto Prof - AMT Live is een compleet event waar bezoekers en exposanten leren, beleven en ontmoeten. De combinatie van vakbeurs en kennisevent heeft een grote aantrekkingskracht op professionals uit de branche.

DUIZENDEN KWALITATIEVE BEZOEKERS

Op Auto Prof - AMT Live ontmoet u professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche. Het gros van hen is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om zaken mee te doen.

UNIEKE PRESENTATIE- EN INTERACTIEMOGELIJKHEDEN

Auto Prof - AMT Live biedt u als exposant unieke presentatie- en interactiemogelijkheden. Op onder meer uw stand en het AMT-kennisplein heeft u volop mogelijkheden om uw (potentiële) relaties op interactieve wijze kennis te laten maken met uw bedrijf, producten en diensten.

sfeerimpressie auto prof - amt live 2019

Aftermovie Auto Prof
AMT live 2019

"Deze beurs is de start van het seizoen en hier spreken wij onze relaties. Dit is voor ons de belangrijkste beurs in Nederland."

"De beurs is goed georganiseerd, er is een goede sfeer en onze doelgroep komt hier echt specifiek naar toe."

"Mensen gaan hier oriënteren voor het nieuwe seizoen. Dit is voor ons dé beurs om onze merken bekendheid te geven."